КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Васильківська районна державна адміністрація

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 10:40

    Головна » Архів матеріалів



    Подаємо для інформування звернення президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України до Президента України з приводу необхідності забезпечення з 1 січня 2014 року встановлення розміру посадового окладу працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки не нижче мінімальної заробітної плати, як це передбачено статтею 6 Закону України «Про оплату праці» та статтею 96 Кодексу законів про правцю України. 


                                       &n ... Читати далі »
    Переглядів: 540 | Додав: adminvas | Дата: 06.02.2014

     

    У Міністерстві освіти і науки надали роз’яснення щодо особливостей організації навчального процесу за складних погодних умов.

    Зокрема, у відомстві повідомили, що відповідно до Державних санітарних правил навчальний процес для учнів 1-4 класів має призупинятися при зниженні температури повітря до мінус 20 град. C, а для учнів 5-11(12) класів - до мінус 24 град. C.

    Також у міністерстві зазначили, що при швидкості руху повітря більше 5 м/с та при підвищенні вологості вище 80%, а також при надзвичайних ситуаціях органи місцевої виконавчої влади мають приймати рішення про тимчасове призупинення навчання учнів.

    "Водночас зазначаємо, що призупинення занять у шк ... Читати далі »
    Переглядів: 569 | Додав: adminvas | Дата: 05.02.2014



    Відповідно до частини третьої статті 179 КЗпП України та статті 18 Закону України «Про відпустки» після закінчення відпустки у зв'язку з вагітністю та пологами за бажанням жінки їй надається відпустка для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку з виплатою за ці періоди допомоги по державному соціальному страхуванню відповідно до законодавства.

    Допомога по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку до 2008 року надавалася у відповідності до пункту 4 статті 34 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою ... Читати далі »
    Переглядів: 1158 | Додав: adminvas | Дата: 29.01.2014

     

    Напередодні проведення позачергового засідання Верховної Ради України за дорученням Президії Федерації профспілок України Голова ФПУ Юрій Кулик 27 січня 2014 року від імені восьми мільйонів робітників, службовців, студентів та ветеранів праці звернувся до народних обранців закликавши їх використати всі права і покладені на них Конституцією України обов’язки для відновлення суспільного миру в країні.

    Президія ФПУ попросила народних депутатів України відкинути політичні протиріччя і консолідувати зусилля для пошуку вкрай необхідного для країни компромісу і закликала парламентарів не полишати сесійної зали Верховної Ради України доти, доки не будуть ухвалені рішення, що зу ... Читати далі »
    Переглядів: 555 | Додав: adminvas | Дата: 29.01.2014

         
     
     
     
     
          14 січня 2014 року в селі Гвоздів Васильківського району відбулося урочисте відкриття дошкільної групи в складі Гвоздівського навчально-виховного комплексу. Відкривав дошкільний заклад голова Васильківської районної державної адміністрації Олександр Петрович Комах, який привітав дітей та їх батьків.
      На святі були присутні  гості та батьки діток, які з нетерпінням багато років чекали цієї миті.
    ... Читати далі »
    Переглядів: 529 | Додав: adminvas | Дата: 17.01.2014



      Показник середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу за 2012 рік, який застосовується при обчисленні пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», становить 2752,95 гривень.

      Відповідно до ст. 40 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», пенсії обчислюються із застосуванням середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу в Україні, з якої сплачено страхові внески, за три календарні роки, що передують року звернення за призначенням пенсії.

      Отже, при призначенні пенсій у 2013 р. застосовуватиметься усереднений показ ... Читати далі »
    Переглядів: 1255 | Додав: adminvas | Дата: 17.01.2014

      
     
                                          Шановні освітяни!
       Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим.
    Переглядів: 641 | Додав: adminvas | Дата: 30.12.2013

     Новорічні свята- найулюбленіший час для дітей. Щоб ці дні стали для малечі працівників закладів освіти району справді казковими, районна організація Профспілки організувала новорічне дійство за участю акторів Київського академічного театру ім. Саксаганського. Маленькі глядачі із задоволенням дивилися пригодницьку казку " Агенти Новорічної безпеки" з  танцями, акробатичними номерами та піснями. Діти зустрілися зі своїми улюбленими казковими героями, а також були активними учасниками цього дійства.
    Переглядів: 754 | Додав: adminvas | Дата: 30.12.2013


    14 грудня 2013 року набув чинності Закон України «Про внесення зміни до статті 7 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» щодо зарахування до страхового стажу періоду відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку».

    Відтепер поновлено норму щодо зарахування до страхового стажу періоду перебування застрахованої особи у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, яку було призупинено з 1 січня 2011 року.

    Законом установлено, що у разі, коли особа перебувала у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічног ... Читати далі »
    Переглядів: 898 | Додав: adminvas | Дата: 20.12.2013

        Доленосні для народу України питання мають вирішуватися у рамках діалогу влади, політичних сил і громадянського суспільства.

    Позиція Федерації профспілок України щодо врегулювання суспільно-політичної та економічної ситуації в Україні стала предметом обговорення на засіданні Президії ФПУ, яке відбулось 9 грудня у Будинку профспілок. Вів засідання Голова ФПУ Юрій Кулик.
    Після гострої, конструктивної дискусії та обміну поглядів на процеси, які зараз відбуваються в Україні, Президія ФПУ ухвалила відповідну Постанову.
    «Різне, подекуди протилежне бачення тем ... Читати далі »
    Переглядів: 520 | Додав: adminvas | Дата: 10.12.2013

    « 1 2 ... 38 39 40 41 42 ... 55 56 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz