КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Васильківська районна державна адміністрація

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 12:24

    Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Засідання ради та президії Профспілки
    11:36
    Засідання ради та президії Профспілки

     

         На базі ОЗ Путрівський НВК " гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІступенів- дошкільний навчальний заклад» відбулось засідання президії та ради районної організації Профспілки працівників освіти, де були підведені підсумки роботи за звітний період.

    Голова ради Алексєєнко В.І. проінформувала присутніх про те, що за даний період президія проводила роботу по таких напрямках :

    1. Постійно тримала на контролі дотримання законодавства в питаннях оплати праці, зокрема відпускних та оздоровчих. Кошти виплачено вчасно і однією сумою.
    2. Профінансовано навчання керівників закладів освіти з питань охорони праці та протипожежної безпеки. Усі керівники отримали посвідчення з даних питань.
    3. Проведено атестацію робочих місць кухарів , які працюють в освітніх закладах, це дало можливість отримувати додатково до заробітної плати 12% за шкідливі умови праці.
    4. Постійно надавались консультації з правових питань .
    5. Проведено зустрічі та круглий стіл з працівниками Васильківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, які надавали роз’яснення щодо прийняття пенсійної реформи.
    6. На високому рівні проведено щорічну спартакіаду серед працівників закладів освіти, де визначено переможців та нагороджено грамотами, медалями та грошовими преміями.
    7. 24 профорганізації побували на екскурсіях, 28 – відвідали вистави в театрах м. Білої Церкви та Києва. ( За кошти первинних профорганізацій).
    8. За кошти районного бюджету проведено екскурсії для профспілкового активу в музей народної художниці К. Білокур с. Богданівка Яготинського району, для директорів - в Софіївку в м.Умань , завідуючих ДНЗ – в Шевченківський меморіал в м. Каневі.

    Також розглядались питання про роботу з колдоговірного регулювання в закладах освіти, фінансово – господарської діяльності первинних організацій та президії райради. Було прийнято постанову ради щодо роботи президії в 2017 році та визначені напрямки роботи президії ради та профспілкових комітетів у 2018 році.

    Переглядів: 399 | Додав: adminvas | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz