КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Васильківська районна державна адміністрація

  • Форма входу


    Календар
    «  Лютий 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 22:10

    Головна » 2017 » Лютий » 24 » Обговорення проекту обласної Угоди на 2017-2020 роки
    10:31
    Обговорення проекту обласної Угоди на 2017-2020 роки
     
    1

    22 лютого 2017 року в Департаменті освіти і науки Київської обласної державної адміністрації відбулося засідання робочої групи із розробки обласної Угоди на 2017-2020 роки. Профспілкову сторону робочої групи представляли: Цикалюк А.Д. – голова обласної організації профспілки, Білоус В.Д. – правовий інспектор праці обласної організації профспілки, Каменська Н.Г. – голова Переяслав - Хмельницької районної організації профспілки, Рибалко М.С. – голова Таращанської районної організації профспілки, Чепурченко В.П. – голова Білоцерківської міської організації профспілки, Василенко Л.М. – голова профкому Богуславського гуманітарного коледжу І.С. Нечуя-Левицького. Від департаменту освіти і науки в робочій групі працювали Рогова В.Б. – директор департаменту освіти і науки, Коломієць О.Г. – головний спеціаліст відділу дошкільної та загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки КОДА, Хлистун Т.В. – головний спеціаліст відділу персоналу та організаційного забезпечення Департаменту освіти і науки КОДА, Бігун Н.М. – методист центру нових інформаційних систем і технологій Департаменту освіти і науки КОДА.

    Робоча група розглянула проект угоди між департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Київською обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України на 2017-2020 роки.

    Серед обговорюваних питань Угоди були:

    • про звільнення та працевлаштування педагогічних працівників та молодих спеціалістів;
    • про встановлення педагогічного навантаження педагогічним працівникам та роботу працівників передпенсійного і пенсійного віку;
    • про переважне право залишення на роботі членів профспілки при скороченні штату;
    • про оплату праці працівників освіти та встановлення нижнього рівня виплати за престижність педагогічної праці в закладах і установах освіти області;
    • про терміни виплати заробітної плати в закладах і установах освіти області та в закладах обласної комунальної власності. Та обговорювався ряд інших положень угоди.

    Окремо розглядались питання про примірне положення “Про надання щорічної грошової винагороди за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків педагогічним працівникам навчального закладу” та вносилися конкретні пропозиції щодо його доопрацювання.

    Робоча група визначилася із подальшою роботою над проектом обласної угоди та можливих термінів підготовки угоди до її підписання.

    Переглядів: 403 | Додав: adminvas | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz