КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Васильківська районна державна адміністрація

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.03.2024, 12:49

    Головна » 2016 » Травень » 12 » ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Профільний Комітет Верховної Ради одноголосно висловився за скасування оподаткування пенсій
    15:48
    ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Профільний Комітет Верховної Ради одноголосно висловився за скасування оподаткування пенсій
    ПОЗИЦІЯ ПРОФСПІЛОК. Профільний Комітет Верховної Ради одноголосно висловився за скасування оподаткування пенсій11 травня 2016 року на засіданні Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення було одноголосно схвалено запропонований та переданий у парламент законопроект №4542 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування пенсій». «Осучаснення прожиткового мінімуму як механізм підвищення життя громадян». Про підтримку цього законопроекту від імені СПО об’єднань профспілок під час засідання заявив заступник Голови Федерації профспілок України Володимир Саєнко.

    Нагадаємо читачеві, що ініціатором проекту закону є Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. 27 квітня Кабінет Міністрів вже схвалив законопроекти щодо скасування пенсійного оподаткування з 1 травня та збільшення соціальних стандартів на 10% з 1 грудня 2016 року. Податки, які українці платятьзі своїх пенсій, можуть бути зовсім скасовані, якщо ініціатива Кабміну увінчається успіхом і реалізується в реальності. Законопроект № 4542, що декларує необхідність внести в Податковий кодекс зміни щодо звільнення від пенсійного оподаткування, зареєстрований у парламенті 29 квітня. І крок, що зробив профільний Комітет, - це дуже важливий та вагомий крок до реалізації цієї ініціативи.

    Вів засідання Перший заступник Голови Комітету Сергій Каплін. В заході також взяв участь та виступив Міністр соціальної політики Андрій Рева, якій наголосив на готовності Мінсоцполітики співпрацювати з профільним Комітетом парламенту та народними депутатами України з усіх питань, зокрема, щодо перегляду прожиткового мінімуму з метою його збільшення.

    Під час засідання було розглянуто та обговорено низку актуальних та проблемних питань, які зараз турбують працівників, всіх громадян України. Серед них: проект Закону про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» (щодо перерахунку сум щомісячних страхових виплат); Закон про підвищення соціальних стандартів, проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України стосовно забезпечення принципу соціальної справедливості щодо надання пільг найбільш вразливим верствам населення та інші.

                                                                                                                                     Прес-центр ФПУ
     
     
     
    Переглядів: 391 | Додав: adminvas | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz