КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Васильківська районна державна адміністрація

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 18:12

    Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Під Кабінетом Міністрів розгорнули " Тарифний майдан"
    12:25
    Під Кабінетом Міністрів розгорнули " Тарифний майдан"

     

    IMG 3752

         23 жовтня «Тарифна хода» ввійшла до Києва. Вона йшла від Полтави до столиці 300км. Зробивши зупинку біля метро Бориспільська, де до них приєдналися також колони, які одночасно вийшли з Київщини, Черкащини, Сумщини та Миколаєва. Потім «тарифоборці» продовжили свій шлях через проспект Бажана до Будинку Уряду, де відбувся підхід до преси організатора ходи народного депутата України Сергія Капліна.

    Виступаючи перед представниками ЗМІ С.Каплін оприлюднив основні вимоги «тарифоборців».

    Він, зокрема, зазначив, що люди, які приєдналися до ходи і прийшли до Кабміну усвідомлюють, що діючий склад парламенту не може обрати новий Уряд, який буде дійсно проводити економічні реформи, тому на черговому віче ми порушимо питання про вимогу позачергових парламентських виборів за новим законом, за новими правилами, коли інші політичні сили зможуть наповнити український парламент і розпочати довгоочікувані реформи.

    Вимоги, які ми сьогодні ставимо до прем’єра, президента і парламенту - країні потрібно перезавантаження влади. Ми повинні сьогодні провести політичну люстрацію. Політичні сили, які зараз знаходяться в парламенті, провалили реформи, дискредитували саме поняття парламентаризму, отже наше завдання отримати нову принципову владу, яка буде здатна захистити простих українців.

    Питання завищених тарифів на комуналку сьогодні чи не одне з найбільш чутливих для простих людей. Ми маємо перелік законів, внесених до парламенту, один з них вже проголосований у першому читанні – про зниження ренти. Нами розроблений також законопроект про справедливу ціну на газ, де ми розробили механізм зниження ціни на газ до економічно обґрунтованих 2-х тис. грн., а не 7,5, як зараз.

    Якщо цього не буде виконано, ми розпочнемо революційні дії. Я йшов у парламент будувати нову Україну, але я усвідомлюю, що сьогодні ні в Уряді, ні у парламенті немає команди, здатної виконати вимоги людей, отже, ми беремо на себе відповідальність розпочати справжню народну, українську, патріотичну революцію, - заявив лідер Партії простих людей.

    Зараз ми розгорнемо тут наметове містечко, перетворимо весь парк фактично в плацдарм нової революції, в містечко, де буде і лазарет, і прес-центр і все, щоб люди могли тут повноцінно існувати.

    Ми будемо мобілізовувати тисячі людей. Як тільки на вулиці вийдуть і я це побачу 100 тис. людей, повірте я знаю, що робити з такою армією однодумців. Ми будемо здатні змінити склад Уряду. Український народ надзвичайно мудрий і він нам допоможе добитися конкретних результатів. Я цю справу доведу до кінця!

     

    Прес-центр ФПУ

     

     

    Переглядів: 394 | Додав: adminvas | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz