КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Васильківська районна державна адміністрація

  • Форма входу


    Календар
    «  Червень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 12:55

    Головна » 2017 » Червень » 14 » На батьківщині Катерини Білокур
    11:45
    На батьківщині Катерини Білокур

     

        У освітян Вас​ильківщини вж​е стало традицією у кінці навчального року проводити екскурсії по історичних та культурних місцях України. Районна організація Профспілки працівників освіти подбала, щоб і 2017рік теж не став винятком. Колективи відвідали Переяслав- Хмельницький, Вінницю, парк Олександрії м. Біла Церква, Буки Сквирського району, м. Київ, етнографічний комплекс " Українське село" в с. Бузова Києво- Святошинського району, Кам’янець-Подільський та ін.

    Профспілковий актив освітян району побував у меморіальному музеї-садибі народної художниці Катерини Білокур в с. Богданівка Яготинського району.

     У нашій пам'яті назавжди залишаться спомини про затишну оселю художниці Катерини Білокур, талановитої жінки. Тут народжувалися її шедеври, тут вона працювала і відпочивала, тут 9 червня 1961 року згасло її земне життя.

    Розповідь екскурсовода від Бога Ольги Шаповал про тяжкий життєвий шлях народної художниці вразила нас до глибини душі, до сліз.

    На великій фотографії – усміхнена чарівна жінка, яка прощаючись з кожним , хто завітав до оселі, ніби бажає щастя і дарує ласкаву усмішку, яку кожний понесете з собою в серці.

       У цей день, 10 червня, проходив УІ Всеукраїнський фестиваль народної творчості « Катеринина пісня», присвячений Дню пам’яті відомої на весь світ української народної художниці. Глядачі довго і щиро аплодували нашому ансамбль « Мальви», який гідно представив Васильківщину на цьому фестивалі.

    Україна багата на неповторні пейзажі, історичні та культурні пам'ятки, просто цікаві і красиві місця. Тому актив повертався з надією, що такі поїздки збагачують наш розум і серце. 

     

    Переглядів: 332 | Додав: adminvas | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz