КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Васильківська районна державна адміністрація

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 07:37

    Головна » Архів матеріалів
          
      Постановою Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. № 1191 затверджено Порядок обчислення страхового стажу, що дає право на призначення грошової допомоги, та її виплати. 

    Порядком визначено умови обчислення страхового стажу, що дає право на призначення грошової допомоги відповідно до пункту 71 розділу XV «Прикінцеві положення» Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», та механізм її виплати.

    Грошова допомога надається особам (у тому числі педагогічним працівникам), яким починаючи з 1 жовтня 2011 р. призначається пенсія за віком відповідно до ... Читати далі »

    Переглядів: 687 | Додав: adminvas | Дата: 28.11.2011


    У зв’язку із зростанням захворюваності на грип, гострі респіраторні інфекції та з метою здійснення належного контролю за станом здоров'я учнів, педагогів, дотримання санітарно-епідеміологічного режиму Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України направлено листа Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій з рекомендаціями щодо дотримання санітарно-епідеміологічного режиму у школах та діяльності навчальних закладів в період можливих карантинів.

    Також звернено увагу на неприпустимість примусового відправлення вчителів у цей період у відпустки за ... Читати далі »
    Переглядів: 730 | Додав: adminvas | Дата: 14.11.2011

    Юрія Кулика обрано на посаду Голови ФПУ

    11 листопада на IV засіданні Ради Федерації профспілок України члени Ради абсолютною більшістю голосів – 208 – «за» обрали на посаду Голови ФПУ Юрія Миколайовича Кулика.

    Ю.М. Кулик народився 13 квітня 1949 року у м. Запоріжжі. Освіта вища, закінчив Запорізький державний педагогічний інститут за спеціальністю вчитель української мови та літератури.

    Після закінчення вузу працював на журналістській роботі – літпрацівником, завідувачем відділу, заступником редактора районної газети «Сільське життя» Софіївського району Дніпропетровської області.

    З 1972 року – на комсомольській роботі: перший секретар Софіївсь ... Читати далі »
    Переглядів: 642 | Додав: adminvas | Дата: 14.11.2011

      Держава сприяє веденню широкої пропаганди фізичної культури та спорту як фактора зміцненню здоров'я, фізичного і духовного загартування людини. Пропаганду здорового способу життя проводить Васильківська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України. За ініціативи президії районної ради профспілки щорічно в жовтні місяці проводиться спартакіада серед працівників закладів освіти району. Кількість учасників з кожним роком збільшується. Це свідчить про те , що популярність спорту серед освітян Васильківщини зростає.
        28 жовтня цього року на базі Гребінківської ЗОШ І-ІІІст.проводилась ІІІ районна с ... Читати далі »
    Переглядів: 681 | Додав: adminvas | Дата: 31.10.2011


        28 жовтня 2011 року на базі Центру культури та мистецтв Національного авіаційного університету відбулося засідання III Всеукраїнського з'їзду працівників освіти «Про стан освіти в Україні та Національну стратегію розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки».

        На виконання Указу Президента України щодо проведення Всеукраїнського з'їзду працівників освіти у серпні-вересні 2011 року проведено обласні, Київська та Севастопольська міські виборчі конференції працівників освіти, у жовтні – З'їзд працівників освіти в АР Крим.

        Роботу З’їзду відкрив міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник. У пленарному ... Читати далі »
    Переглядів: 686 | Додав: adminvas | Дата: 31.10.2011

    20 жовтня на базі спеціалізованої загальноосвітньої школи № 7 м. Бровари Київської області відбулися регіональні секційні засідання делегатів ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти від Київської, Житомирської, Сумської, Чернігівської областей. Під час роботи чотирьох секцій за освітніми напрямами: дошкільна, загальна середня, позашкільна та професійно-технічна освіта відбулося обговорення проекту Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки. Керівниками кожної секції виступали начальники управлінь освіти і науки чотирьох областей північного регіону країни. У пленарному засіданні взяв участь заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Борис Михайло ... Читати далі »
    Переглядів: 730 | Додав: adminvas | Дата: 25.10.2011

     
     
    17 жовтня 2011 року представники Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України та Міністерства соціальної політики взяли участь у зустрічі з уповноваженими представниками Всеукраїнської акції «Профспілки проти бідності», яка відбулася в Комунікативному центрі Уряду. За підсумками була прийнята та передана представникам влади Резолюція учасників Всеукраїнської акції з вимогами і пропозиціями до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. Безперечно, державна політика на 2012 рік має соціальну сп ... Читати далі »
    Переглядів: 787 | Додав: adminvas | Дата: 20.10.2011




    28 жовтня 2011 року у Києві відбудеться ІІІ Всеукраїнський з’їзду працівників освіти, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 жовтня ц.р.

    Завдання з’їзду – здійснити серйозний аналіз сучасного стану та проблем освітньої галузі, узагальнити вітчизняний і світовий досвід, визначити основні напрями подальшого розвитку освіти.

    З часу проведення ІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти сталися значні структурні і якісні зміни. Зокрема, оновлено нормативно-правову базу, здійснено заходи щодо модернізації змісту організації освіти, запроваджено профільне навчання в середній загальноосвітній школі та зовнішнє незалежне оцінювання нав ... Читати далі »
    Переглядів: 757 | Додав: adminvas | Дата: 20.10.2011

     

    17 жовтня 2011 року у столиці відбулася Всеукраїнська акція профспілок проти бідності в Україні, ініційована Федерацією профспілок України, з нагоди Міжнародного дня боротьби з бідністю у рамках Осіннього наступу профспілок.

    Понад тисяча членів Профспілки працівників освіти і науки України, на чолі з Головою Профспілки Георгієм Трухановим, підтримали солідарну акцію ФПУ і освітяни приєдналися до багатотисячного загону – представників трудових колективів підприємств, установ, організацій всіх галузей економіки з багатьох регіонів України.

    Мітинг на Майдані Незалежності відкрив Голова ФПУ Василь Хара. Після промов та виступів відбулася народна ход ... Читати далі »
    Переглядів: 601 | Додав: adminvas | Дата: 20.10.2011

                                                                                                                            Дорогі вчителі, вихователі, керівники гуртків, тренери,             ... Читати далі »
    Переглядів: 664 | Додав: adminvas | Дата: 29.09.2011

    « 1 2 ... 51 52 53 54 55 56 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz