КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Васильківська районна державна адміністрація

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:20

    Головна » Архів матеріалів
     

    Як уже повідомлялося, 23 січня цього року набрав чинності наказ МОНМСУ від 20 грудня № 1473 «Про затвердження Змін до Типового положення про атестацію педагогічних працівників».

    Наказом установлено, що присвоєні за результатами останньої атестації кваліфікаційні категорії та педагогічні звання вчителям та викладачам, які викладають два і більше навчальні предмети і до набрання чинності цим наказом не пройшли підвищення кваліфікації з усіх предметів, які вони викладають, поширюються на все педагогічне навантаження до наступної атестації.

    Крім того, до пункту 3.20 Типового положення внесено зміни, відповідно до яких такі вчителі мають підвищувати кваліфікацію лише ... Читати далі »
    Переглядів: 741 | Додав: adminvas | Дата: 27.01.2012



    Вітаємо всіх Тетян з Днем ангела! Нехай  Ваш  небесний охоронець буде поруч Вас у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди тішить Вас і радіє разом з Вами. А ще шлемо свої вітання директорам освітніх закладів Терещенко Тетяні Миколаївні ( Калинівська ЗОШ № 2), Савченко Тетяні Володимирівні ( Застугнянська ЗОШ І-ІІІст.), Хижняк Тетяні Петрівні ( Тростинський НВК), методисту РМК і голові ревізійної комісії районної організації Профспілки Сперкач Тетяні Григорівні, головам первинних профспілкових організацій Дослідницької  та Саливінк ... Читати далі »
    Переглядів: 1251 | Додав: adminvas | Дата: 25.01.2012

     

    Верховна Рада України постановила провести 14 березня 2012 року парламентські слухання на тему: «Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання».

    До участі в парламентських слуханнях планується запросити Президента України, Кабінет Міністрів України, голів обласних державних адміністрацій, голів профільних комісій обласних рад, Міністра освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, начальників управлінь освіти і науки обласних (міських) державних адміністрацій, науковців Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, керівників загальноосвітніх навчальних закладів, представників громадських осв ... Читати далі »
    Переглядів: 659 | Додав: adminvas | Дата: 20.01.2012

    Забезпечення безплатним користуванням житлом педпрацівників у сільській місцевості – роз’яснення Мінсоцполітики

    Федерація профспілок України, ЦК Профспілки працівників освіти і науки України направили спільний лист  щодо внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 28.05.2008 № 530 з питання пільг, компенсацій та гарантій, які мають окремі працівники бюджетних установ.
    За роз’яснення Міністерства фінансів України, у розрахунках обсягу цих субвенцій враховані кошти для надання пільг вказаним категоріям працівників з урахуванням величини отримання ними середньомісячних сукупних доходів. Надання пільгових послуг цим особам без урахування доходів потребуватиме додат ... Читати далі »
    Переглядів: 666 | Додав: adminvas | Дата: 17.01.2012

     Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк відвідав перший Форум молодих учителів математики, фізики, інформатики на Київщині. У селі з символічною назвою Щасливе, що на Бориспільщині, за ініціативи Київської облдержадміністрації для обміну досвідом зібралися молоді вчителі математики, фізики, інформатики. Участь у круглому столі «Роль молоді Київщини у забезпеченні соціально-економічного розвитку регіону» взяв голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк. Вітаючи молодих спеціалістів, губернатор Київщини зазначив: - Ви обрали для себе непросту професію вчителя. ... Читати далі »
    Переглядів: 859 | Додав: adminvas | Дата: 17.01.2012

     

    Президент України Віктор Янукович наголошує, що Державний бюджет на 2012 рік має бути бюджетом розвитку. Про це він заявив на зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.

    Глава держави висловився за доцільність перегляду чинного бюджету, вочевидь, вже навесні. «Ми домовились, що за результатами, скоріш за все, першого кварталу переглянемо той бюджет, який є», – сказав він. «…Є деякі питання, по яких я не згоден із цим бюджетом».

    Водночас Президент наголосив, що Держбюджет, безумовно, є обов’язковим до виконання документом. «Вам треба дивитися на цей бюджет як на такий, який треба виконувати. І всі питання, які виникатим ... Читати далі »

    Переглядів: 596 | Додав: adminvas | Дата: 17.01.2012

    Затверджено Зміни до Типового положення про атестацію педагогічних працівників

    10 січня 2012 р. у Міністерстві юстиції за № 14/20327 зареєстровано наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України про Зміни до Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

    Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.


    Переглядів: 734 | Додав: adminvas | Дата: 17.01.2012




          12 січня, відбулася зустріч Голови ФПУ Ю.М.Кулика з Прем'єр-міністром України М.Я.Азаровим. Під час зустрічі Прем'єр-міністр підтримав ініціативу профспілок оголосити 2012 рік роком соціальної справедливості. "Уряд серйозно працює над проблемою надмірного розриву і дуже сильного розшарування доходів населення, особливо за останні 20 років. Неуважне ставлення до цієї проблеми призвело до зростання соціального невдоволення. Люди не розуміють, як можуть так серйозно - у десятки разів - відрізнятися доходи громадян. І тому Уряд приймає спеціальні рішення щодо вирівнювання доходів, їх збільшення, і ми розраховуємо на допомогу профспілок, яка до ... Читати далі »
    Переглядів: 808 | Додав: adminvas | Дата: 16.01.2012

          Протягом 2012 року посадовий оклад працівника I тарифного розряду ЄТС зросте у середньому на 25,5 %
         11 січня Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Деякі питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

    Цим документом передбачається продовжити у 2012 році запроваджену Урядом диференціацію посадових окладів працівників 1-5 тарифних розрядів Єдиної тарифної сітки, що стосуватиметься близько 1,2 млн осіб.

    Крім того, у 2012 році буде підвищено посадовий оклад працівника першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки: з 1 січня – до 773 грн, з 1 квітня – до 794 грн ... Читати далі »
    Переглядів: 1030 | Додав: adminvas | Дата: 16.01.2012


    Серед питань порядку денного першого у цьому році засідання Кабінету міністрів України 11 січня найбільш значущим для профспілок стало ухвалення Постанови Кабміну «Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».
    У документі враховано основні пропозиції, внесені керівниками Профспілок бюджетної сфери до проекту зазначеної постанови під час його попереднього обговорення, а саме: у поточному році представники профільних міністерств спільно з профспілками бюджетної сфери щокварталу будуть розглядати підсумки виконання Держбюджету за попередній квартал і вносити пропозиції щодо підвищення заробітної плати у бюджетній сфері, у т.ч. ... Читати далі »
    Переглядів: 673 | Додав: adminvas | Дата: 12.01.2012

    « 1 2 ... 49 50 51 52 53 ... 55 56 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz