КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Васильківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Васильківська районна державна адміністрація

  • Форма входу


    Календар
    «  Січень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:06

    Головна » 2012 » Січень » 30



    Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України ще раз нагадує, що відповідно до наказу Міністерства від 27 січня 2012 року № 81 «Про роботу навчальних закладів в у мовах низьких температур», доручено приймати рішення про призупинення навчально-виховного процесу Міністру освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівникам дошкільних, загальноосвітніх, інтернатних, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладів, закладів післядипломної освіти та підвищення кваліфікації, незалежно від форм власності і підпорядкування при зниженні тем ... Читати далі »
    Переглядів: 628 | Додав: adminvas | Дата: 30.01.2012



    Днями Комітет з питань соціальної політики та праці заслухав інформацію щодо виконання рекомендацій слухань: «Аналіз практики застосування норм Закону «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування».

    Зокрема, на виконання рекомендацій членами Комітету підготовлено та подано на розгляд Верховної Ради законопроект про внесення змін до Закону «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» щодо збереження страхового стажу застрахованим особам, які знаходяться у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку» (реєстр. №8776).
    ... Читати далі »
    Переглядів: 542 | Додав: adminvas | Дата: 30.01.2012

    Розпочато обговорення проекту Положення про атестацію керівників загальноосвітніх навчальних закладів

    Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України на офіційному сайті у рубриці «Громадське обговорення» оприлюднило проект наказу «Про затвердження Положення про атестацію керівників загальноосвітніх навчальних закладів».

    Проект розроблено відповідно до частини другої статті 24 Закону України «Про загальну середню освіту».

    Наразі відповідальними працівниками приймаються усі зауваження та пропозиції до документу.



    Переглядів: 648 | Додав: adminvas | Дата: 30.01.2012

    Прем’єр-міністр Микола Азаров заявляє, що Кабінет Міністрів є відкритим до діалогу з профспілками і готовий співпрацювати у вирішенні будь-яких питань. Про це Глава Уряду заявив під час зустрічі з профспілковим активом всеукраїнських профспілок і територіальних профспілкових об’єднань на тему: «Про посилення соціального діалогу між органами державної влади та профспілками у процесі реалізації реформ в економічній і соціальній сфері».

    Микола Азаров підкреслив, що він особисто як Прем’єр-міністр, а також члени Уряду готові зустрічатися з представниками профспілок, розглядати ті чи інші питання і приймати спільні рішення. «Я готовий до полеміки, до дискусії, до аргументованого опонуванн ... Читати далі »
    Переглядів: 604 | Додав: adminvas | Дата: 30.01.2012

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz